3.5.2010 15:48:34 Hemşireler Günü

22.6.2010 17:34:13 12 Mayıs Hemşireler Günü

“12 MAYIS DÜNYA HEMŞİRELER GÜNÜ” kutlama programı 2003 yılından bu yana Ankara’da Sağlık Bakanlığı, Türk Hemşireler Derneği, Üniversite, Kamu ve Özel hastaneler ile Sağlık Bilimleri Fakülteleri Hemşirelik Bölümleri, Hemşirelik Yüksekokulları ve Sağlık Yüksekokullarını temsilen oluşturulan bir komisyon tarafından düzenlenmektedir. Bu yıl yapılacak olan “12 MAYIS DÜNYA HEMŞİRELER GÜNÜ” kutlaması için Düzenleme Komisyonu başkanlığını Türk Hemşireler Derneği, ev sahipliğini ise Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü üstlenmiştir. 12 Mayıs 2010 günü yapılacak olan kutlama programı ile ilgili bilgi, en kısa süre içinde sayfamızda yer alacaktır.