Türk Hemşireler Derneği'nden Önemli Duyuru

01.07.2011 günlü Milliyet Gazetesi'nde çıkan "Ankara’da bir sağlık ocağında çalışan hemşire, ‘kumalık’ teklifini kabul etmediği aile doktoru tarafından feci şekilde dövüldü" başlıklı haber üzerine Türk Hemşireler Derneği Şiddete Sıfır Tolerans Çalışma Komisyonu olayla ilgili inceleme başlatmıştır. Komisyon, THD hukuk bürosu ile birlikte konunun takipçisi olarak müdahil olması gereken durumda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir. Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

01.07.2011

NOT: Meslektaşlarımızın şiddet kapsamına giren konularda Türk Hemşireler Derneği web sayfasında bulunan şiddet hattına başvurmaları ve ilgili formu doldurmaları önemle rica olunur.