THD ÇATISI ALTINDA UMUTSUZLUĞA KAPILMADAN, KORKMADAN,BİLİNÇLE VE KARARLILIKLA MÜCADELEYE KATILMANIN BİR OLUMLU ÖRNEĞİ DAHA!

2010-2011 tarihli Hemşirelik Yönetmeliklerinde ki esaslara çalıştığı  idarenin uymaması nedeniyle itiraz eden ve bu nedenle görevden uzaklaştırılan  bir meslektaşımızın 2011 Temmuzundan  bu yana  THD ile işbirliği içerisinde yürüttüğü hukuk mücadelesi 18.12.2013 günlü mahkeme kararı ile meslektaşımızın lehine sonuçlanmıştır. Hukuk mücadeleleri hepimizin bildiği gibi çoğunlukla uzun soluklu mücadelelerdir. Bu dava bunun görece kısa sürmüş bir örneğidir. Buna direnebilmek, bir başka önemli özelliği de bazı koşullarda zorunlu kılmaktadır: Sabır! Bilgilerinize sunarız.

27.01.2014